Waarom is twitter zo populair ?

twitter

Twitter is populair geworden door het gebruik van bekende mensen, het geeft die mensen de kans te communiceren met hun fans/ hun volgers.
Doordat twitter suggesties doet op basis van personen die u reeds volgt komt u makkelijk in contact met andere personen en blijft u op de hoogte van je vrienden, collega's, uw vakgebied en uw idolen.
Door de beperking in aantal karakters (140) blijven tweets kort en krachtig en kunnen gebruikers op korte tijd veel tweets verwerken van de mensen die ze volgen.
Gebruik van de hashtag # geeft de mogelijkheid om buiten personen ook bepaalde woorden te volgen waar mensen de aandacht op willen vestigen. Mensen met een interesse in Vlaanderen volgen #vlaanderen en blijven zo op de hoogte van alle tweets met betrekking tot vlaanderen.
Door tweets te retweeten kan een tweet zeer snel verspreiden en zogenaamd viraal gaan.
 

  • waarom
  • twitter
  • it

Reacties

Soms is het nodig om meer ruimte te krijgen om over te brengen wat je wil uitdrukken. Daar laat twitter de gebruiker in de kou staan. Zijn er geen mogelijkheden om redelijk wat meer ruimte te krijgen dan 140 karakters? Zoals hier. Ik ben nog steeds aan het typen en niemand die mij terugfluit. Mooi zo.

Reactie toevoegen

By submitting this form, you accept the Mollom privacy policy.